Personeel & bedrijf

In de meeste agrarische bedrijven zijn meer mensen actief. Partners, kinderen, familie, vrienden of personeel. Als ondernemer krijgt u dan te maken met specialistische vragen over werktijden, beloning en de bijkomende verplichtingen. Hoe zorgt u bijvoorbeeld voor zaken als de invulling van uw arbeidsbehoefte, personeelsbeleid en afvloeiing van uw personeel?

Wij helpen u graag verder. Onze P&O-adviseurs begeleiden u bijvoorbeeld bij het opstellen van functiebeschrijvingen, een functiewaarderingssysteem, de beoordeling en beloning van personeel, loopbaanadvisering en afvloeiing of ontslag. Ook kunnen ze u helpen bij het ontwikkelen van uw personeelsbeleid, bij niet-alledaagse zaken als coaching, veranderingstrajecten en individuele begeleiding van personele problemen.

Passend advies

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen of in contact komen met onze P&O-adviseurs? Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan bij MKB Adviseurs Food & Agri, wij zorgen dat u in contact komt met een gespecialiseerde adviseur. U kunt ons bereiken via het centrale telefoonnummer 088-018 23 00 of e-mail .