Over MKB Adviseurs Food & Agri

MKB Adviseurs Food & Agri is dé adviesorganisatie voor agrarische ondernemers. MKB Adviseurs Food & Agri (voorheen LTO Noord Advies) is verzelfstandigd uit LTO Noord tot een onafhankelijk adviesbureau. De Food & Agri-adviseurs verlenen hun diensten aan alle agrarische ondernemers. Of het nu gaat om de opvolging van uw bedrijf, een belangrijke keuze of een uitdaging waar u voor staat, bij de agrarische adviseurs van MKB Adviseurs Food & Agri bent u aan het juiste adres.

LTO Noord Advies (LNA)

Sinds 1 januari 2015 heet LTO Noord Advies (LNA) MKB Adviseurs Food & Agri. Deze nieuwe naam is het gevolg van de samenvoeging van de twee onafhankelijk adviesbureaus LTO Noord Advies en MKB Adviseurs.

Door samen verder te gaan als één organisatie slaan we een brug tussen Agro en MKB en delen we kennis, ervaring en netwerken om u als ondernemer in de agrarische sector en onze relaties nog beter van dienst te zijn. Met de krachtenbundeling hebben we maar één doel voor ogen: ondernemers in Agro en MKB maximale toegevoegde waarde bieden.

LTO Noord

LTO Noord is de agrarische ondernemersorganisatie in de negen provincies boven de Maas. De organisatie werkt aan het versterken van de economische en maatschappelijke positie van haar leden: boeren en tuinders, door ruimte voor agrarische ondernemers te maken of te houden.

Korting voor LTO Noord-leden

LTO Noord-leden ontvangen 10% korting op onze tarieven.