Tuinbouw & glastuinbouw

De tuinbouw en glastuinbouw staan voor actuele vraagstukken in de bedrijfsvoering. Hoe verstandig is het om nu te investeren in teelten, productiemethoden, apparatuur of personeel? Waar liggen uw prioriteiten en waarop baseert u strategische keuzes? Onze adviseurs helpen u graag uw strategie te bepalen en effectief door te voeren in de bedrijfsvoering.

Meer productiviteit, omzetgroei en lagere kosten. Als ondernemer is het verbeteren van uw rendement topprioriteit. Vanuit jarenlange ervaring in de tuinbouw en glastuinbouw vertaalt MKB Adviseurs Food & Agri uw bedrijfsstrategie door naar concrete kansen. Waarmee uw bedrijf gezond wordt, is en blijft. Wij adviseren u graag over personeelsvraagstukken, samenwerkingsvormen of de bedrijfsvoering.

Aanspraak op subsidies?

Als ondernemer kunt u wellicht aanspraak maken op subsidies. Bijvoorbeeld als u nieuwe producten of werkmethodes ontwikkelt, of milieumaatregelen neemt. MKB Adviseurs maakt u wegwijs en regelt het gehele traject voor u. Van onderzoek tot het verzilveren van uw subsidie. Zodat u de subsidie ontvangt waar u recht op heeft.

Kosteloos eerste gesprek

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw tuinbouw- of glastuinbouwbedrijf? Neem contact op voor een eerste gratis gesprek met MKB Adviseurs Food & Agri. Wij zorgen dat u in contact komt met een gespecialiseerde adviseur. U kunt ons bereiken via het centrale telefoonnummer 088-236 77 77.

Bekijk Alles

Actualiteiten